6 ok, amiért örülnek a férfiak, ha pénztárcát adunk ajándékba

Ajándékot adni felemelő érzés. Jó látni a megajándékozott arcán a felhőtlen örömöt, amikor átnyújtjuk neki az ajándékot. A férfiaknak nem könnyű ugyan ajándékot választani, de egy divatos pénztárcának minden férfi szokott általában örülni, hiszen vagy imádják ezt a kiegészítőt, vagy az előző már tönkrement, de eddig lusták voltak újat vásárolni. A férfi pénztárca nem pusztán egy kiegészítő, jóval több annál. Mutatjuk is, milyen okból örülnek a férfiak, amikor pénztárcát kapnak ajándékba.
A pénztárca - 6 ok, amiért örülnek a férfiak, ha pénztárcát adunk ajándékba – egy hasznos ajándék.

1. Nagy pénztárcagyűjtők

Nem csak a nők gyűjthetnek holmikat, mint cipő és pénztárca. A férfiaknak is lehet gyűjtőszenvedélyük. Vannak, akik öveket, mások napszemüveget, megint mások pénztárcát gyűjtenek. Miért is ne adhatnánk mi is pénztárcát annak a férfiismerősünknek, aki köztudottan imádja a stílusos kiegészítőket?

2. Mert egy ideje a zsebükben hordják a pénzüket

A férfiak nem rohannak egyből az üzletbe, ha valamilyen értékes holmijuk elromlott, vagy tönkrement. Hajlamosak maguk előtt tologatni a dolgokat és nem is idegeskednek amiatt, hogy azonnal beszerezzenek egyébként fontos ruhadarabokat vagy éppen kiegészítőket. A pénztárca, mint ajándék, biztos, hogy nagy örömet okoz, hiszen így nem kell el menni, vásárolni, amit a férfiak többsége utál.

3. Személyes gesztusnak tartják

Pénztárcát csak olyan embernek ajándékozunk, aki közel áll hozzánk. Ezt a férfiak is tudják, és ha nem is mondják, nem is mutatják, meg is hatódnak, ha ilyen ajándékkal lepjük meg őket.

4. Tudják, hogy fontosak nekünk

Ahogy a nőknél a táska árul el sokat a tulajdonosáról, úgy a férfiakról, a pénztárcájuk mond el sokat. Éppen ezért, ajándékként, nem is olyan egyszerű feladat kiválasztani az adott férfihez illő, legmegfelelőbb pénztárcát. A férfiak is tudják ezt, ezért tölti el őket jó érzéssel, ha ilyen ajándékot kapnak valakitől.

5. Fontos kiegészítőnek tartják

A férfiak nem sok kiegészítővel büszkélkedhetnek. A pénztárca az egyik olyan kiegészítő, amelyet a többségük szeret. Amennyiben pénztárcát veszünk az ünnepeltnek, biztos, hogy az egyik legszebb és legpraktikusabb ajándékkal lepjük meg.

6. A férfiak szeretik a praktikus holmikat

A nők minden csecsebecsének örülnek. A férfiak ettől jóval racionálisabbak és általában olyan ajándékot szeretnek kapni, amelynek hasznát veszik, amit nem csak ki kell tenni a polcra, hanem amit használnak és a hétköznapokban is hasznosítanak. A pénztárcák is éppen ilyen kiegészítők, ezért is örülnek azoknak annyira.

Kapcsolódó cikkek

Az anyuka már az áldott állapot előtt - Minden anya jobb akar lenni - sokat tehet azért, hogy felkészüljön az anyaságra.

Minden anya jobb akar lenni

Minden szülő arra vágyik, hogy a lehető legjobb legyen, de tökéletes szülő nem létezik. Azonban sokat tehetünk, hogy minél közelebb álljunk ehhez a tökéletességhez. A cikkből kiderül, hogy mit kell tennünk, hogy ez meg is valósuljon.

Még az sem mindegy - Nem mindegy, milyen hangnemben beszélünk a gyerekünkkel – hogyan szólunk a gyermekünkhöz.

Nem mindegy, milyen hangnemben beszélünk a gyerekünkkel

A gyerekre hatással van, hogy milyen hangnemben szólunk hozzá, vagy milyen a hangszínünk, amikor kérünk tőle valamit. Mutatunk néhány módszert, amely hatásosabb lehet, mintha kiabálnánk a gyermekünkkel.

Bánjunk óvatosan a szavakkal - 5 dolog, amit soha ne mondjunk egy tinédzsernek –hiszen súlyuk van.

5 dolog, amit soha ne mondjunk egy tinédzsernek

A tinédzserek könnyen megbántódhatnak, így nagyon nem mindegy, hogyan, és miként szólunk hozzájuk. Nem biztos, hogy megértjük a „nyelvüket”, de a lelkükbe sem szabad gázolni, hiszen ezzel egy életre szóló sebet is ejthetünk rajtuk.