4 tevékenység az étkezőben

A nevével ellentétben, az étkező, nem csupán az étkezés színtere, hanem más tevékenységeket is végezhetünk ebben a helyiségben. Éppen azért is van szükség ebben a helyiségben a legmegfelelőbb világításra, fényforrásra. Természetesen, a hangulatvilágításról is gondoskodnunk kell, hiszen nem csak a családi vacsorák színtere, hanem akár romantikus helyszín is lehet az étkező. Az okos világítási rendszerek megváltoztathatják mindazt, amit a világításról gondolunk. Okos telefonunkról vezérelhetjük a világítás színeit, színhőmérsékletét, de világítási képeket is alkothatunk, illetve hanggal is vezérelhetjük otthonunk fényeit.
Az étkező romantikus színtér is lehet - 4 tevékenység az étkezőben – okos világítással idilli is lehet ez a hely a lakásban.

1. Az ébredés utáni percek az étkezőben

A Philips Hue LED lámpatesttel kellemes hangulatot teremthetünk az étkezőben, akár olvasunk itt, vagy csak egy csésze forró teát kortyolgatunk élvezettel. Ez az elegáns függőlámpa lehetővé teszi, hogy például az okostelefonunk segítségével változtassunk a lámpa fényének színén és annak erősségén. A Philips Hue segítségével 16 millió szín közül válogathatunk és a hangulatunkhoz is igazíthatjuk a kiválasztott fényt. A Philips Hue lehetőséget ad arra, ha kimegyünk az étkezőbe, hogy úgy érezzük, mintha a nap, simogató fénye ébresztene bennünket, de esténként a napnyugta színét is becsempészhetjük az otthonunkba, miközben egy izgalmas könyvet olvasunk.

A Philips Hue okos lámpa lehetőséget teremt mindenféle tevékenység elvégzésére. Az olvasáshoz választhatunk külön menüt, de a házimunka elvégzéséhez az energiát biztosító fényre is eshet a választásunk, míg a pihenésünket a „relax” menü biztosítja.

2. A vacsorakészítés színtere

Az étkezőben sok időt töltünk, hiszen itt készítjük a kávét, itt reggelizünk és a vacsorakészítés is ebben a helyiségben történik. Az okos világítás lehetővé teszi, hogy olyan fényszínt és erősséget állítsunk be, amely az adott munkavégzéshez a leginkább kompatibilis. Az okos világítás egyik pozitív jellemzője, hogy erős fény kibocsátására is alkalmas, így rengeteg fényt biztosít bármilyen pillanathoz, tevékenységhez, vagy éppen alkalomhoz.

3. Vacsora közben ki is kapcsolódhatunk

Az okos világítással még vacsora közben is kellemes fényeket, fényhatásokat teremthetünk. Az intelligens és energiatakarékos LED - fények életre keltik a Philips Hue rendszert. Nem csak a napi teendőkhöz, hanem az olyan különleges pillanatokhoz is, mint a családdal közösen eltöltött vacsora, is élénk és gyönyörű fényt nyújt. Ezek a lámpák praktikusak is, hiszen le - és felszabályoznak, színt váltanak, lüktetnek és villognak. Különböző formákban, méretekben és típusokban érhetők el, így bármilyen otthonba jól illeszkednek.

4. Egy kis én-idő az étkezőben

Ha egy kis nyugalomra vágyunk, miután lefeküdtek a gyerekek, és még elolvasnánk néhány fejezetet egy könyvből, vagy szeretnénk nyugodtan átgondolni a másnapi teendőinket, akkor a Philips Hue Flourish mennyezeti lámpa jó választás lehet, hiszen nagy teljesítményű, szórt fényt biztosít, a meleg vörös fény pedig ideális lefekvés előtt.

Kapcsolódó cikkek

Nehéz döntés - Mikor vegyünk a gyermeknek kutyát? 5 jel, hogy már készen áll-, de ha a gyermekünk érett rá, miért ne lephetnénk meg egy háziállattal?

Mikor vegyünk a gyermeknek kutyát? 5 jel, hogy már készen áll

A gyerekek sok esetben könyörögnek a szülőknek valamilyen háziállatért. Annak, hogy a gyermek felkészült egy háziállat fogadására és gondozására, számtalan jele lehet. Mutatjuk is, melyek ezek!

A szülőnek minden otthoni feladatba be kell vonnia a gyermekét - hogyan segítsen a gyermek a konyhában? – hiszen így segíti őt abban, hogy önálló felnőtté váljon.

Hogyan segítsen a gyermek a konyhában?

Már az egészen kicsi gyermeket is bevonhatjuk a házimunkába, az otthonai, akár a konyhai feladatok elvégzésébe. Mutatjuk az ötleteket, miben segíthet a gyermek.

Próbáljunk megnyugodni - Lelki egészség megőrzése szülőknek- és pozitívan gondolkodni.

Lelki egészség megőrzése szülőknek

A jelenlegi helyzetben, a legtöbb, amit tehetünk, hogy próbálunk a lehető leghiggadtabban viselkedni. Nagyon nehéz, hiszen a jövő bizonytalanságánál nincs is rosszabb érzés. Azonban, ha kialakítunk egy rutint az életünkben, úgy kicsit könnyebbé tehetjük a