Idén is megrendezésre kerül az egyik legmenőbb magyarországi gyerektábor

Sokféle tematikával várnak.
Idén is megrendezésre kerül az egyik legmenőbb magyarországi gyerektábor

Kihirdették a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborainak az időpontját. A turnusok július ..-én, július ..-én és augusztus ..-én kezdődnek, a kéthetes színházi tábort leszámítva mind 7 napot, illetve 6 éjszakát ölel fel. Az új generációs nyári táborokon részvétel a legjobb módja a nyári szünet hasznos és szórakoztató eltöltésének. Ha tehát elmúltál hatéves, de nem vagy még 18, nézz szét a PT kínálatában, és döntsd el, ottalvósan vagy bejárósan jönnél-e az év legbulisabb eseményére, a gyerekparadicsomként is jellemzett PT-táborokba.

Melyik téma áll hozzád a legközelebb?

Idén az alábbi lehetőségek közül csemegézhetsz: filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, sport-, valamint tánctábor. A PT-s szervezők 30 év táboroztatói tapasztalat után választották ki ezeket a témákat mint a gyerekeket legjobban érdeklő szekciókat. Ez nem jelenti azt, hogy nem érintitek majd a határterületeket a délelőtti foglalkozások alatt – a PT-ben minden kérdésükre választ kapnak a jelentkezők, akik maguk is aktív alakítói az óráknak, nem pusztán hallgatói. A tudás gyakorlati alapokon nyugszik, a foglalkozások legfeljebb távolról, hunyorítva hasonlítanak az iskolai tanórákra, ezt támasztja alá a magas résztvevői összlétszám ellenére az 5–10 fős csoportok kialakítása is, melyet a diákok kora, érdeklődési köre és az adott témában tájékozottsága alapján határoznak meg. Lemaradás helyett felzárkózás és egyenlőség, száraz tananyag helyett élményközpontú gyakorlatok szerepelnek a PEOPLE TEAM táborainak a fő célkitűzései között.

A nyár legtutibb tábora is Kecskeméten lesz

A PT-táborok helyszíne Kecskemét, az NJE Homokbányai Kollégium. Itt elfér több száz gyerek anélkül, hogy zsúfoltnak éreznék a területet. Akik bentlakásos tábori opciót vesznek igénybe, a kollégium kétágyas, hűtővel és szúnyoghálóval ellátott szobáiban hajthatják álomra a fejüket. A bejárós és a napközis változat csak a szállás kérdésében tér el egymástól, bármelyikre is érkezzenek a gyerekek, ugyanúgy nyitottak lesznek előttük a minden táborlakó számára elérhető programok, és ugyanannyi étel közül választhatnak, mint a többiek (vagyis napi háromszori – ebből kettő meleg – étkezés, a jelzett ételallergiák és a vegánság figyelembevétele, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás, éjjel-nappal nyitva tartó büfé).

Sztárvendég is lesz

A PEOPLE TEAM nyári táborában a gyerekek napközben sportpályákon és az óriási közösségi térben múlathatják az időt, délutánonként csapatversenyeken vehetnek részt, amelyeken jutalmat kaphatnak. Visszatérő PT-vendég az Animal Cannibals, amelynek tagjai egy-egy koncert keretében gondoskodnak a turnusok felhőtlen szórakozásáról. Érkezz bárhonnan, egyedül vagy ismerőssel, biztos, hogy nem maradsz egyedül. Rengeteg lehetőséged lesz új barátokat szerezni, és amellett, hogy szinte észrevétlenül válsz az általad választott téma ismerőjévé, humoros kalandok sorát élheted át.

Kapcsolódó cikkek

A gyerek is lehet függő - A számítógép függőség 5 figyelmeztető jele- a szülőnek ezt észre kell vennie.

A számítógép függőség 5 figyelmeztető jele

A gyerekek is lehetnek függők. A mai világban legfőképpen a számítógép függőség jellemző rájuk. Nekünk, szülőknek kell észrevennünk a jeleket és nekünk is kell segítő kezet nyújtani.

A szülőnek a feladata - Hatékony házi feladat készítés -, hogy segítsen kialakítani egy rendet a házifeladat elkészítésével kapcsolatban.

Hatékony házi feladat készítés

A gyermeknek nem csak jogai, hanem kötelességei is vannak. Az egyik ilyen kötelesség, a rendszeres házi feladat készítés. Most tippeket adunk, hogyan lehet hatékonyan elkészíteni a mindennapi leckét.

A gyermekünk és a barátai. Hogyan ismerjük meg őket?

A gyermekünk és a barátai. Hogyan ismerjük meg őket?

A gyerekek, egy bizonyos kor után már egyre több időt töltenek a barátaikkal. nyugodtak csak abban az esetben lehetünk, ha jó kapcsolatot ápolunk a gyermekünkkel, hiszen ekkor biztos, hogy a gyermek semmi őrültséget nem követ el a barátaival.