Largus örökjáradék: az öngondoskodás nyugdíjas korban is megoldható

A nyugdíjasok többségének helyzete koránt sem olyan, amit egy ledolgozott élet után megérdemelnének. Azt a tényt tudomásul véve, hogy az állam igyekszik egyre kisebb szerepet vállalni végső soron pedig kivonulni a nyugdíjak finanszírozásából. A rászorulóknak nem marad más megoldás, mint az öngondoskodás.
Largus örökjáradék: az öngondoskodás nyugdíjas korban is megoldható - infók életjáradék témában

A nyugdíjasok többségének helyzete koránt sem olyan, amit egy ledolgozott élet után megérdemelnének. Azt a tényt tudomásul véve, hogy az állam igyekszik egyre kisebb szerepet vállalni végső soron pedig kivonulni a nyugdíjak finanszírozásából. A rászorulóknak nem marad más megoldás, mint az öngondoskodás.
Lehetetlen küldetés?

Első hallásra bizonyára furcsán hangzik a dolog, hiszen a nyugdíjasoknak sem a kellő (futam)idő, sem az elegendő bevétel nem áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy egy ilyenbe bele tudjanak vágni. Pedig van egy szinte kézenfekvő megoldás, a gondtalan időskor anyagi hátterének megteremtésére.

Eladom, de maradok!

Mivel hazánk nem csak EU de világviszonylatban is élen jár a saját tulajdonú ingatlanok lakosságra vetített arányát tekintve. A szépkorúaknak komoly vagyonérték áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy olyan mértékű eseti és rendszeres bevételekhez jussanak, amelyből az irigyelt „nyugati” nyugdíjasok életszínvonalán élhessenek.

Nem elég, ha a kijön a matek, az életszerűség is fontos!

Időről időre felbukkannak olyan cikkek, amelyek azt igyekeznek bebizonyítani, milyen jó ötlet az ha eladják az idősek a Budapesti és a megyeszékhelyen lévő nagyobb lakásukat és vidékre költöznek ahol sokkal olcsóbban vehetnek házat. Aminek eredményeképpen akár több millió forint is a zsebükbe maradhat.

Na már most, akik ezt hirdetik, publikálják és sulykolják, azok egyrészt nem beszéltek még idős emberrel másrészt fogalmuk sincs a szépkorúak gondolkodásával és lelki világával!

Szerencsére van olyan cég és szakértő csapat, amely kellő empátiával a valós igények alapján állítja össze a nyugdíjasok számára a személyre szabott ajánlatot.

Közel tíz éve a szépkorúak szolgálatában!

A Largus Örökjáradékon amellett, hogy rendszeres támogatást és anyagi biztonságot nyújt, még azt is garantálja, hogy a nyugdíjaskorúak a megszokott környezetükben, saját otthonukban élhetnek tovább.

Mit lehet tudni a cégről?

A cég 2012-ben azzal a céllal alakult meg, hogy egy ingatlanalapú konstrukción keresztül az öngondoskodási szolgáltatói szektor markáns és kiemelkedő eredményeket produkáló szereplője legyen.

A nyugdíjasok által megfogalmazott igényeket felmérve, az életjáradék közvetítést választották, mint a szolgáltatásuk fő irányvonalát. A piacra lépésüket az is indokolta, hogy a korábbi három nagy szolgáltató 2008-ban gyakorlatilag kivonult a piacról és már nem fogadtak be újabb igényeket.

A Largus Örökjáradék a hagyományos életjáradéki konstrukció megreformálásából és annak ügyfél-központúvá tételének akaratából született. Szolgáltatásaik közé tartozik a szerződéskötés előtti igényfelmérés, a személyre szabott ajánlat kidolgozása és a teljes körű ügyintézés, amelynek során az ügyfeleket elkísérik az aláírásig!

De mit tartalmaz maga az életjáradéki szerződés?

Szerződéskor azonnali nagy összegű kifizetést, amely akár több millió forint is lehet. Élethosszig tartó, garantált, folyamatos és kiemelt összegű havi járadék folyósítását. Automatikusan átvállalásra kerül a lakás/ház biztosítása. Szavatolják a szépkorúak kényelmét azzal is, hogy gondoskodnak az ingatlan műszaki állapotának megőrzéséről.

Az ingatlan tulajdoni lapján – a Földhivatalnál – bejegyzésre kerül az idősek élethosszig tartó kizárólagos ingatlanhasználati és életjáradéki joga, amely az otthonuk zavartalan birtoklását és a járadékok rendszerességét is törvényileg garantálja.

Sőt náluk van egy extra garancia is: A szerződés ugyanis garantálja, hogy amennyiben nem kerül folyósításra az esedékes havi járadék, akkor a szerződött ingatlan haladéktalanul visszaszáll a járadékosra. Mindez úgy, hogy a járadékosnak sem a kezdeti sok millió forintos kifizetést, sem az idő közben folyósított havi járadékokat nem kell visszafizetnie.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Largus Örökjáradék, úgy biztosítja a szépkorúak számára a boldog nyugdíjas éveket, hogy a szerződőknek cserében nem kell sem anyagi sem pedig lakhatási kockázattól tartaniuk.

Kapcsolódó cikkek

A szervezettség megoldása - A család és az időbeosztás a szülők feladata.

A család és az időbeosztás

A családokban nagy szerepe van a tervezésnek és a szervezésnek. Ebben segítségükre lehet a digitális naptár, vagy a falra rögzíthető fali naptár, amelyen mindig kihúzhatjuk a már nem aktuális információkat, illetve új programokat is könnyedén a naptárra í

A békés, nyugodt otthon megteremtése

A békés, nyugodt otthon megteremtése

Egy szépen berendezett otthonban, még a lelki békénket is könnyebben megtalálhatjuk. A gyerekes családokban elsősorban a kényelemre kell törekedni és arra, hogy jól érezzük magunkat az adott lakásban.

Az olvasás ösztönzése - A szülő és a gyermek közös olvasása megerősíti a köztük lévő szeretetköteléket

Az olvasás ösztönzése

A gyerek csak akkor fogja szeretni a könyveket, az olvasást, ha otthon azt látja, hogy a szülei is hódolnak ennek a szenvedélynek. A gyerekeknek már egészen kicsi koruktól is olvashatunk, hiszen csak így ültethetjük el benne az olvasás szeretetét. Mutatju