Milyen az ideális? A jó nő nyomában

A nőket hajtja az az ősi vágy, hogy a férfiak figyelmét felkeltsék. A férfiak pedig a hölgyek elcsábításán fáradoznak. Vajon mi az, ami a férfiak számára ideális?
Milyen az ideális? A jó nő nyomában

Mindannyian mások vagyunk, amely változatosságot kínál, ugyanakkor nehéz ebben az embertömegben megtalálni azt, aki megtestesíti a számunkra tökéletest. Ez a sokszínűség azt is jelenti, hogy más az ideálunk. Saját igényünkből is fakadó, valamint a másik nem figyelmének felkeltése is vezényel abban, hogy megjelenésünkből a lehető legjobbat hozzuk ki.

Egy randevú során már az első másodpercben eldől, hogyan ítéljük meg a másikat. A külső az, amelyből megítéljük a személyt, de ennek képlékenysége is ismert, hiszen pusztán megjelenésből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket. A külső az, ami szemmel látható, de cseppet sem elhanyagolható, hogy mi van a ruha, a smink alatt. Egy nő több, mint amit a férfi lát. Az erősebb nem szerint a külcsín mellett a belbecs az, ami meghatározó lehet a pozitív megítélésben. Nem csak ruhák, formák, alakok, kenceficék egyvelege vagyunk.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan a férfiak szerint milyen az ideális nő, keresd fel a Coloré oldalát!

Kapcsolódó cikkek

A gyermeket egyedül nevelő szülő és a stressz

A gyermeket egyedül nevelő szülő és a stressz

Sajnos, manapság sokan döntenek a válás mellett. Egyedülálló szülőnek lenni nem éppen könnyű feladat, de nem is lehetetlen egy új életet kialakítani és boldogan élni. Mutatjuk, hogyan lehet ezt megvalósítani.

A szülő nevelése - 4 szülői stratégia a megfelelő gyermekneveléshez – meghatározó.

4 szülői stratégia a megfelelő gyermekneveléshez

A szülő nevelési módszerein nagyon sok múlik. Az, hogy a gyermekünk mennyire lesz boldog és önálló, javarészt a szülők viselkedésétől, nevelésétől függ. Milyen nevelési elvek segíthetnek a gyermeknek, hogy boldog felnőtté cseperedjen? Mutatjuk a válaszoka

A szülő, mint a gyermeke tanítványa

A szülő, mint a gyermeke tanítványa

Nem csak a szülő taníthat okos és hasznos dolgokat a gyermekének, hiszen a gyermekeinktől sok olyan cselekedetet elleshetünk, amelyek talán megkönnyíthetik a mindennapjainkat.